Ceremonie Blauwe Lotus thee & reïncarnatie: een magische reis!

De Blauwe Lotus, ook wel bekend als de ‘Flower of Enlightenment’, staat al duizenden jaren bekend om haar unieke eigenschappen. Deze magische bloem wordt al decennia gebruikt in de traditionele geneeskunde en ceremonies in het oude Egypte. De Egyptenaren geloofden dat Blauwe Lotus de kracht had om geest en ziel te openen voor hogere staten van bewustzijn. Deze mystieke eigenschappen begeleiden jou tijdens deze spirituele reis in jezelf. Je proeft, voelt en ervaart de helende eigenschappen van deze bloem en ontdekt haar ware essentie waardoor jij kan af reizen naar de diepe wereld in jezelf.

Zo heeft de Blauwe Lotus vele mooie eigenschappen zoals het verminderen van stress, het verdiepen van je intuïtie, het verbeteren van je slaap en kan het je in een milde euforische staat van zijn brengen. Het wordt vaak geassocieerd met verlichting, inzicht en een dieper begrip van wie jij bent. Tijdens de ceremonie drink je een milde versie van deze bloem en ervaar jij ontspanning, innerlijke rust en spirituele verlichting waardoor jij gemakkelijker kan reizen naar innerlijke magische werelden. Omdat Blauwe Lotus in het water drijft is het ook gelinkt aan je sacrale chakra. Het sacrale chakra staat voor creativiteit, plezier, sensualiteit en gevoel. Het mooie van deze waterlelie is dat het symbool staat voor de zonnegod Ra in Egypte wat de cyclus van de zon en het leven representeert. De dag en de nacht,  dood en wedergeboorte.

Wie we vandaag zijn en wat we op dit moment ervaren in ons leven heeft te maken met wie wij ooit zijn geweest in ons verleden en onze vorige levens. Als we incarneren leren we alle aspecten van het leven: onrecht, licht, donker, liefde, angst en nog veel meer. Het is niet mogelijk om alles in één keer te ervaren waardoor we inmiddels al vele levens geleefd hebben op deze aarde of andere plekken in het universum. Als je ooit al nieuwsgierig bent geweest naar jouw vorige levens dan is dit een mooie gelegenheid om de geheimen van jouw ziel te ontrafelen.

Inhoud ceremonie:

  • Ervaar de magische werking van Blauwe Lotus thee waardoor je meer in contact komt met jouw eigen kern, jouw ziel.
  • Je ervaart vergeten herinneringen en gevoelens door contact te maken met een vorig leven. Dit creëert een breder begrip op degene die je vandaag bent in dit leven en geeft meer duidelijkheid, inzichten en begrip.
  • Ontmoet jouw totemdier die over jou waakt en altijd bij je is. De deur tot het onderbewustzijn wordt in deze ceremonie geopend waardoor jij deze verbinding kan voelen.

De ceremonie beweegt zich in een mooie flow en is toegankelijk voor iedereen. Luister naar mijn stem en ik begeleid jou in een geleide meditatie op een mooie, veilige en vredige manier naar jouw onderbewustzijn waar verborgen levens op jou liggen te wachten.

Wat mee te nemen voor de ceremonie:

  • een notitieboekje voor het opschrijven van inzichten
  • draag makkelijke en warme kleding zodat jij je helemaal kunt ontspannen
  • flesje water

Data:

vrijdag 4 oktober 19.30 u – 22 u

vrijdag 8 november 19.30 u – 22 u

vrijdag 29 november 19.30 u – 22 u

vrijdag 13 december 19.30 u – 22 u

Kennismakingsaanbieding: €79,-!

Wil jij je opgeven voor deze bijzondere ceremonie? Stuur me dan een berichtje of een mailtje. Je kunt je ook opgeven via het platform Hipsy.

Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar dus geef je snel op!